Coaching

Coaching is een vorm van begeleiding waarbij je een gelijkwaardige en persoonlijke relatie hebt met je coach: jij staat in het middelpunt met alles wat je in je hebt! Je coach helpt je om hierin inzicht te krijgen.

Door vragen te stellen, reflecties en opdrachten aan te reiken zal de coach je inzicht geven in jezelf. Hierin is het belangrijk dat wij gezamenlijk je doelen bewaken, de motivatie hoog houden en stil staan bij de successen die je behaald hebt.

Er zijn verschillende coaching mogelijkheden, de programma’s worden op jouw afgestemd en zullen dus nooit hetzelfde zijn. Er wordt onderscheid gemaakt tussen persoonlijke coaching en werk gerelateerde coaching. Wat wil jij? Wil jij je verder ontwikkeling in het werkveld of zit je privé niet helemaal lekker en wil je juist hiermee aan de slag?

Hieronder kan je kiezen tussen werkgerelateerde en persoonlijke coachtrajecten.

 

Werkgerelateerde coaching

Bij werk gerelateerde coaching richten wij ons echt op het werk en jouw ervaringen hierin. Wat is je hulpvraag? Samen zullen wij hiernaar kijken en aan de hand van onder andere praktijkvoorbeelden .. Lees hier meer

Persoonlijke coaching

Wie ben jij? Wat wil jij? Zijn er dingen voorgevallen waar je mee worstelt of heb je hulp nodig op een ander vlak? Bij persoonlijke groei wordt er met grote zorg en aandacht gekeken naar wie jij bent en... Lees hier meer

"One of the finest design construction agencies I have ever worked with"

~ John Doe